divendres, 23 de novembre del 2012

Vot a punt.
Per nosaltres i pels que no podran fer-ho


President, el 26 de novembre, a primera hora, salpem.

Salvador Cardús





Finalment Jordi Graupera m'ha fet fer el tombant.
També m'agrada la proposta de Carles Ribera:
  Sigui quin sigui el resultat, tanmateix, hi ha una fórmula per mostrar al món que no es perd pistonada. Seria impactant que Mas i Junqueras (com a mínim) compareguessin junts amb una declaració d'intencions pel dret a decidir. La mateixa nit electoral. Hi hagi o no hi hagi majoria absoluta. Un cop d'efecte extraordinari. Continuem fent història? O tornem al tacticisme?

I ara a votar. Per nosaltres i pels que no poden fer-ho. 
(N'eximim en David...)

     __________________

Al contrari que la Mònica Sabata i d'altres, em faria d'allò més feliç que l'esCUP no tingués ni un quart d'escó. Ho havia de dir.

4 comentaris:

  1. Benvolgut Lior... a veure com t'ho dic... bé, resulta que no cal que me n'eximeixis, aquest cop. La meva jornada de reflexió fa un mes que dura i al final hi aniré; amb una pinça al nas, però hi aniré. No faré cas d'en Graupera, però.

    ResponElimina
  2. T'agraeixo que no m'ho hagis deixat anar de cop, amb tot, dona'm un moment que em recomposi... ... ... ...
    Bé..., no sé... no sé quina força sideral... ha aconseguit aital proesa, o potser la teva senyora t'ha amenaçat de posar-te a règim..., però sigui el què sigui, si és possible fer-te votar, tot és possible! Encara que tant estigui per fer. A qui sigui, doncs, gràcies! :_)

    ResponElimina
  3. Els Hasbarats ens hem posat d'acord (menys un) i votarem el mateix que tu. Hem deixat un sentit senyal de suport al nostre candidat. Ja ho veuràs si entres al blog. La conclusió : votar Artur Mas malgrat CiU, malgrat Duran, malgrat els Pujol, els lobbystes, els tebis, els caguetes, els botiflers, els cretins, els... Hi havia qui volent votar Mas preferia evitar una majoria absoluta votant Junqueres (que no ERC!!!). Que ens som de complicats, els catalans! Bé, diumenge a la nit sabrem el veredicte.

    De tota manera, veient com gent que mai no hauria votat Mas ho farà i comprovant estupefacte que en David entrarà a un col·legi electoral amb una pinça al nas -malgrat no triar el camí d'en Graupera- crec que el resultat pot ser sonat. Sedició massiva!!

    Una abraçada tot esperant l'inici del càntic.

    ResponElimina
  4. El que més m'ha emprenyat d'aquesta campanya, tot i estar-ne més que avisat, és que la Goebeliana propaganda espanyola ha aconseguit enterbolir-nos la festa i fer dubtar de la força i la determinació del país. La propaganda espanyola i aquest munt de malgrats; entre ells que no només sóm un país de lingüístes, sinó també de politòlegs!
    Malgrat tot, anem recuperant l'ambient de festa i determinació de l'onze; aniré a votar amb l'estelada per capa i amb l'Inici del Càntic en el temple (immillorable banda sonora del camí) de fons, potser ho faré volant :-))

    ResponElimina