dijous, 11 de juliol del 2013

Els temps dels uns i els temps dels altres



Diu l'associació de guàrdia civils en denunciar el magistrat Santiago Vidal:

Que un magistrat de tan alta responsabilitat plantegi un escenari de futur de confrontació al qual personalment s'hi sumaria i hi donaria suport evoca desgraciadament temps que alguns altres preferirien no rememorar.

Si aquests  alguns altres que preferirien no rememorar són ells mateixos -i no se'ns acut qui més podria ser-, els únics temps  als que es poden referir deuen ser els temps anteriors al 1714 , doncs d'aleshores ençà tots els temps, tret de la república -i no sé si del tot-, evoquen tràgicament temps que no demanen, tot i que ho facin, gaire rememoracions per part seva, doncs són, com s'encarrega de recordar-nos la seva presència, els seus. Tots. Encara. De moment. Ja hi anem anant...

Apunt en suport de Santiago Vidal.

4 comentaris:

  1. Ja t'has inscrit a la cadena de blocs? Jo sí. Passa per cal Ma pitom a veure-ho. A la cadena humana també, encara que no passi per La Selva, el melic del món! ;)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ara vinc!
      Aquest cap de setmana farem algunes manualitats decoratives sobre la cadena per anar escalfant l'ambient. Potser en surt un apunt i tot.

      Elimina
  2. Hola Lior, veig que vas al meu darrere en la cadena. En prenc nota per enllaçar-te en el post de la setmana de l'11 de setembre. Estic amb tu amb la frase de la Guàrdia Civil. Qualsevol diria que van ser ells qui ho va passar malament en aquells temps que no volen rememorar.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies, el penjaré el 10. Encara l'he de pensar.

      Elimina