dimarts, 18 de setembre del 2012

espanya camisa...blanca?





Diu Carles Pastor al perìódico d'aquest dilluns:
La continuïtat de Catalunya com a part de l'estat espanyol només serà possible si es forja un pacte estratègic entre el catalanisme federalista -i el que no és dogmàticament independentista- i els sectors progressistes espanyols,... (traducció al català d'un servidor)

Queda clar que el senyor Pastor no és dogmàticament federalista, ni els socialistes, que han tingut uns quants anys per federalitzar espanya, la infederalizable: una y no cincuenta y una,  i no ho han fet. I ara al mediocre Navarro i companyia els ve la pixera federalista. Federalista no dogmàtica? És a dir d'aplicació indefinida en el temps i l'espai i amb la possibilitat de canviar de pensament  (autonomisme x.e.) com de calces? O bé amb full de ruta i data concreta; és a dir federalisme dogmàtic? 
Un altre: Sectors progressistes espanyols? Mi scusi??  Quan l'espanya de la camisa blanca sent flaires de catalanor, més si és catalanista, se'ls evapora el progressisme i se'ls inflen els ardors patriotics. No ha quedat clar encara?
I un altre: Pacte estratègic. Oi que fan basarda aquesta mena de coses, més en boca de Navarro si ho acaba fent seu?
Acaba el bonista senyor Pastor posant deures; [...] I els nacionalistes que no són doctrinàriament separatistes, superant la supèrbia i l'autosuficiència. Entenc que els separatistes dogmàtics mereixem les mateixes floretes però multiplicades.

En fi, dessolador. Independentista dogmàtic, superb i autosuficient!
Senyor Pastor, no voleu pas una tralla pá ponerme en vereda federalista? No dogmàtica, naturalment!

(quedi clar que servidor només és lector del periódico accidentalment, el donen als busos intercomarcals. Ja s'ho podrien estalviar...)

Una repassada que m'havia passat per alt:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada