dilluns, 19 d’agost de 2013

No trobem títol per aquest apunt

Ni estem segurs que el negre sigui el color més adequat.
Sionismo, separatismo catalán y la Associació Catalana d'Amics d'Israel

Aquest enllaç ja no és actiu. L'autor del bòmit ha retirat l'escampall. O li han fet retirar... Però als comentaris el trobareu gràcies al documentat Capità.

Exabrupte, potser? Degradant? Deposició?


 

dd

23 comentaris:

 1. Què hi farem, un altre que no ha entès res de res. De la immensa majoria d'espanyols (siguin jueus, budistes o hare krishna) no espero cap mena de comprensió. Que vagin bordant.

  ResponElimina
 2. Bufa, d'on l'heu tret aquest petat? :)))

  ResponElimina
 3. No havia vist el link. Li he respost. No penso caure en la provocació d'un retardat, també vull que quedi clar.

  Ja sé, Lior, que m'has deixat algun missatge urgint-me a pencar més. No dono abast. Diguem que tinc una vida i com la majoria dels mortals m'he de guanyar les garrofes i he de fer una mica de vida social, especialment amb la meva família. Suma-li a tot plegat que faig algunes labors més o menys útils per la nostra pàtria.

  El blog està dormint més del que em pensava. D'un temps ençà hi ha hagut algunes baixes per desànim a Hasbara-ts i això em suposava encara més feina. D'alguna manera ho deia als dos últims paràgrafs d'aquest post :

  http://hasbarats.blogspot.com.es/2013/05/le-llame-nazi-para-dar-mas-enfasis-sin.html

  El vòmit de Bajurtov.com no m'altera tant com certs silencis. M'agradaria que gent "d'allà" deixés ben planxat a l'energúmen que ha escrit aquest despropòsit, però tinc els meus dubtes.

  Sigui com sigui, volto per aquí i faig el que bonament puc. La llista de posts pendents i la documentació de què disposo és infinita i el meu temps no tant. Amb aquests antecedents miro de ser pràctic : primer la independència.

  Salut!

  ResponElimina
 4. La cosa, David, és que els bords poden venir de molts llocs, d'alguns ja te'ls esperes, però de segons quins llocs n'esperes una certa ètica i estètica. Que aquest Sergio sigui unionista, com a demòcrata -servidor- em sembla igual que jo sigui independentista, però des del lloc on borda n'esperava més formalitat i, en qualsevol cas, de cap manera aquest vessament de bilis.

  Aquest petat, Salvador, s'ha tret solet d'un lloc -el de l'enllaç- d'on n'esperava -en passat definitivament- una altra cosa.

  Desconcerta, Miraculosa, pel que he dit més amunt; el lloc d'on ve. I la clientela del lloc amb aquests comentaris tan galdosos... No és pas el nostre lloc, no.

  Capità, no és que vulgui fer-vos pencar més, D"u me'n guard, és simplement teniu un blog de referència i es troba a faltar; De Hasbarat's ens en fiem plenament, cosa dificil avui, ja veieu com tenim el pati amb bajurtovs corrent per patria judia i, com dieu, massa silencis per resposta.
  Res de deixar ni una mica de banda la familia. Ni la independència, que si depen de vós -pel què dieu és en això on esmerceu molt temps- em quedo més tranquil; res d'independència esCUPinada...

  ResponElimina
 5. Sincerament, Lior, quan es tracta de Catalunya jo no espero res de cap lloc, ni èticament ni estèticament.
  Acabo de llegir la resposta d'en Hasbarat: perfecta i mesurada. Els bajurtovs han quedat ben en evidència; ara, no se n'adonaran, és clar.

  ResponElimina
 6. Gràcies al Capità per haver respost tan sàviament a unes paraules que segreguen bilis pels quatre cantons.

  ResponElimina
 7. Lo del tal Sergio suena a cosa que viene siendo común, al menos en Madrid, entre gente del PP que ha pasado de aquello de "nuestra tradicional amistad con los países árabes", que decían en el franquismo, a un condescender -al menos- con los judíos (siempre y cuando no se trate de judíos españoles, claro) una vez le han visto las orejas al lobo de su antaño aliado "amigo árabe".
  Lo cierto es, sin embargo, que en Madrid hay no pocas iglesias -católicas, faltaría plus- en las que los curas sueltan dominicalmente tremebundos discursos políticos en los que hablan de "la conspiración judeomasónica". Tal cual. Iglesias de zonas de Madrid (me lo refieren amigos gentiles de absoluta confianza) radicadas en zonas de esas en las que votan mayoritariamente al PP, e iglesias de localidades de la Comunidad madrileña, como Alcalá de Henares.
  JL

  ResponElimina
 8. El tal Sergio, si no ho he entès molt malament, és argentí i sionista! Posa els pels de punta que un sionista, més encara si no és espanyol, sigui tan belgerant amb els defensors d'Israel, amb aquells que tenim Israel com a referent pel nostre país, pel sol fet de no pensar com ell i, atenció, en un espai com patria judia; una mica de diplomàcia! Si les empreses espanyoles importessin els seus productes i serveis com importen catalanofòbia els media i els serveis de l'estat, la crisi s'acabaria fulminantment.
  Gràcies per deixar-te caure per aquí José Luis.

  ResponElimina
 9. Siempre os leo con gran cariño y solidaridad. Y espero que con no menor aprovechamiento por mi parte.
  Shalom hatzalajá!
  JL

  ResponElimina
 10. Lior, necessites twitter (o ja en tens?) perquè disfrutaries amb la que li han muntat al Sergio entre el Capità, la Simy Benarroch, l'Ariel Kanievsky i algun altre.

  Per cert, no he publicat ni els teus comentaris sobre aquest tema. M'empudegaria el bloc!

  ResponElimina
 11. Respostes
  1. Aquí t'khià, aquí t'khià. No provis; tinc activat el filtre de comentaris.

   Elimina
 12. Ai! hi ha un comentari que se'm deu haver escapat. Et deia que jo no publico res sobre el tema al meu bloc pq no vull fer-li publicitat ni que me l'empudegui.

  I que hauries de tenir twitter per veure com l'han rebregat entre el Capità, la Simy Benarroch i l'Ariel Kanievsky.

  ResponElimina
 13. Ostres, o sigui que jo tinc el blog empudegat... :-))
  M'hauré de mirar això del tuiter, de moment no en tinc.

  ResponElimina
 14. Vinga, anem a empudegar! No sortiran les fotos ni la frase "A vosotros lo único que os importa es “la pela”.", que va censurar abans d'eliminar el post sencer.
  --------------------------------
  Sionismo, separatismo catalán y la Associació Catalana d’Amics d’Israel

  Logo de la ACAI

  Hacía tiempo que quería escribir este artículo; y no lo he hecho antes debido al desagrado que me produce. La mayoría de artículos que escribo en este blog, desde que tengo el honor de hacerlo, los escribo por gusto. Éste lo escribo porque es mi deber como judío y como español.
  En España hay bastantes asociaciones de amistad con Israel, unas de ámbito nacional y otras de ámbito local o regional. Todas ellas comparten el ideal sionista, y los ideales de libertad, igualdad y democracia. Todas menos una: la Associació Catalana d’Amics d’Israel (ACAI).
  La ACAI, a simple vista, puede parecer una asociación de amistad con Israel más, cuando en realidad no es más que un grupo separatista catalán que, utilizando a Israel y el pueblo judío de manera inmoral, vergonzosa y deplorable, pretende legitimar y dar cabida a sus delirios mitológicos, “internacionalitzar el conflicte”, expandir su propaganda separatista, y ya de paso demonizar a España, sacar provecho propio. ¿E Israel? No les importa lo más mínimo.
  Para ello, intenta igualar el sionismo con el separatismo catalán, dos cosas que, evidentemente, no tienen nada que ver, sino que son contradictorias moral e ideológicamente. Mientras que el sionismo es una ideología de liberación, que persigue la soberanía y autodeterminación del pueblo judío, fundamental para asegurar la existencia de éste a largo plazo, el separatismo catalán en sus diferentes versiones es una ideología de corte separatista, excluyente, discriminatoria, xenófoba y, en algunos casos, totalitaria.
  También es una ideología imperialista y expansionista, ya que los pancatalanistas creen que no sólo Cataluña, sino también la Comunidad Valenciana, las Islas Baleares, una parte del sur de Francia (la “Catalunya Nord”) y una parte de Cerdeña (Italia) pertenecen a Cataluña. El caso es que los habitantes de estas regiones no quieren saber nada de los separatistas, como es de esperar, pero a ellos [los separatistas] les importa muy poco. Israel es todo lo contrario al expansionismo, como ya bien sabemos. Estamos hartos de dar tierra judía por una paz que nunca llega.

  ResponElimina
 15. Una de las principales acciones de este grupito es contaminar manifestaciones proisraelíes legítimas con esteladas (banderas independentistas). Así “internacionalitzen el conflicte” y expanden su propaganda separatista, que es lo único que les importa. La estelada fue utilizada por un grupo terrorista (Terra Lliure), y ya he explicado antes el tipo de ideología que representa, además de no estar reconocida por nadie como la bandera oficial de ningún territorio o entidad.
  En una discusión que tuve con la ACAI sobre este asunto, aludieron a la libertad y el derecho a “dur la bandera que vulguis” (llevar la bandera que quieras). Por la misma, si ellos llevan la estelada, cualquiera puede ir con la bandera “del pollo” (época franquista) aludiendo a la misma libertad que ellos dicen que dicen tener “per dur la bandera que vulguis”. Esto, no es una cuestión de derechos y libertades, sino de dignidad, coherencia, responsabilidad y sentido común.
  El llevar esta bandera y hacer que sea relacionada con Israel lo único que hace es dar argumentos a los antisemitas y crear animadversión hacia el Estado de Israel, y en muchos casos hacia el mismo pueblo judío. Como organización que, en teoría, es sionista, apoya al pueblo judío y se opone al antisemitismo, no debe incurrir voluntaria, consciente y deliberadamente en actos que creen animadversión hacia el Estado de Israel y el pueblo judío y/o den argumentos a los antisemitas. Esto demuestra que Israel les importa un bledo, y que sólo les importa el separatismo. Otros grupos separatistas también hacen lo mismo en las manifestaciones pro-“palestinas” y se comparan con los “palestinos”. Como veis, hay para todos los gustos.
  También quieren hacer ver que la mayoría de los separatistas son amigos de Israel, cuando no hay nada más alejado de la realidad. La mayoría de los separatistas son pro-”palestinos”, sobre todo los de izquierda. En el “concert per la llibertat”, el mayor concierto separatista de la historia, al que acudieron miles de separatistas, se hizo una mención especial a “Palestina” y actuaron artistas “palestinos”. Hay grupitos separatistas, como Arran, que se dedican a hacer pintadas en sinagogas. También hay grupitos neonazis independentistas como el CENC o Catalunya Catalana (que utilizan el 33 del mismo modo que los neonazis el 88)*. Éste último grupito no es muy grande, pero tienen el respeto de la mayoría de separatistas, algo que a mí me parece muy siniestro. Por supuesto, no estoy afirmando que muchos o la mayoría de los separatistas compartan el ideario nazi, pero he creído conveniente mencionar esta creciente tendencia.
  * 33=CC=Catalunya Catalana (88=HH=Heil Hitler). En sus pintadas, esta gentuza pone 33/88.

  ResponElimina
 16. Los de la ACAI también intentan relacionar a toda España con el nazismo, algo que es banalizador y una falta de respeto hacia las víctimas, ya que es utilizarlas como un mero instrumento político. Este grupito expone a todos los que banalizan el nazismo en las redes sociales… siempre que no sean independentistas. El político separatista Alfons López Tena, del que ya se habló en este blog, y que banaliza el Holocausto repetidamente, no es expuesto en ningún momento. ¿Por qué? Porque es independentista… y miembro de la ACAI.
  Cualquier persona, independientemente de su raza, religión, credo, nacionalidad e ideología política, será bien recibida al apoyar al Estado de Israel, siempre que no mezcle peras con autobuses como la ACAI. La gentuza que nos utilice para legitimar, dar cabida y defender una ideología como ésa, o cualquier otra ideología, no será bien recibida. Y la que nos utilice para defender sus propios intereses personales y/o ideológicos tampoco será bien recibida. Que quede bien claro.
  Utilizar al pueblo judío y su Estado de esta manera tan inmoral es una falta de respeto y un desprecio [hacia el pueblo judío y su Estado]. Para mí no es más que otro repugnante acto de antisemitismo.
  Todo esto, como era de esperar, ha llevado a algunos españoles a pensar, erróneamente, que el Estado de Israel o la comunidad judía española apoyan de alguna manera el separatismo catalán. No hay nada más alejado de la realidad, pero ya conocéis el dicho: una imagen (como la de arriba) vale más que mil palabras. Esto es lo que queríais en el fondo, ¿no, ACAI?
  [aquí anava "A vosotros lo único que os importa es “la pela”].

  Espero que mi opinión y mi postura queden bien claras, en especial a la ACAI y asociados. “Amigos” falsos como vosotros no nos hacen falta. ¡Ya basta de hipocresía! Y a mis hermanos judíos: si aún os queda algún atisbo de duda de si éstos son amigos nuestros o no, no lo son ni se comportan como tal.

  ResponElimina
 17. Lior, si t'interessa tinc els comentaris i les fotos. I més coses (crec).

  Per cert, crec que el Sergio és espanyol.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Moltes gràcies! Doncs n'hi ha un que és argentí segons el seu perfil, però corro per aquests llocs amb tanta angunia que tampoc m'hi fixo gaire. Això sí, borden com si fóssin espanyolíssims.
   Només volia l'apunt pels que passessin pel bloc, gràcies novament.

   Elimina