dilluns, 29 d’octubre del 2012

A l'Hospitalet hi falta informació; els la donarà algú?


En aquest article  Quico Sallés explica el panorama de l'Hospitalet davant la independència.
"Nos falta información, mucha información... dicen que nos van a obligar hablar en catalán (posant-los un mosso a cadascú al costat...?) y que nos echarán de vuelta de donde vinimos (el  perquè creuen això no ho diuen)", Diu que volen més informació; la que tenen ( si és que se'n pot dir informació ), els ve d'on els ve: ... Solamente nos llega información desde España (noteu aquest desde España) y es muy chunga.
Em pregunto, una mica sarcàsticament, ja em perdonareu, si han provat a rebre informació que no sigui via intereconomia i similars? Una mica d'iniciativa, no?
Bé, tot plegat vol dir que tenim feina. S'ha de penetrar mediàticament en un espai tancat a la informació "desde Catalunya"? Com? 
PD: Que es demani més informació vol dir que s'està obert a més d'una opció; no és qui la demana algú que ja ho té tot decidit; una dosi d'esperança, doncs sense "l'Hospitalet" dificilment hi haurà independència.

5 comentaris:

  1. D'informació en falta a tot arreu, no tan sols a l'Hospitalet. Estic d'acord amb tu que la informació es busca si tanta necessitat se'n té.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí, però els vents informatius bufen molt alterats i a segons quins llocs bufa(molta)més infoxicació que informació.
      T'estic preparant deures a l'entorn de "Escriure després".

      Elimina
  2. Al meu barri no hi ha cap bandera catalana. Una amb el toro i una altra amb l'escut d'Espanya. I jo diria que ningú no parla del tema de la independència i quela Teletrés no la posa mai ningú. Tele 5 i Aljazira.
    No bufen els mateixos vents que al centre de Reus o a la Selva :-) I, malgrat tot, s'hi està bé...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Buff... I tu no hi tens l'estelda, ni que sigui per compensar? :-)) A la casa del poble en tenim una en un màstil que es veu abans d'entrar-hi i una altra a l'entrada de casa, perquè no hi hagin confusions... :-)))

      Elimina